Webbshopping- lågbudget...

Genom inspiration av citycatwalk s makeover tips- så har jag varit ute på webben och "window shoppat" . Vet inte om jag ska köpa den vita blusen från Mango som Citycatwalk har med i sina bilder, är förälskad i den. 60-tals jackan är snygg också men jag har nog inte rätt kropp för den. Men här nedan kan du se bilder på vad jag har hittat nu...


 Vad tycker du jag ska köpa eller inte köpa?

Jeansen är typiskt mig och de är grå. Jag har för det mesta svarta jeans just för att de blåa tonerna i jeans inte passar min stil (förutom  en gråblå ton som är ganska ovanlig). Stövlarna är jag osäker på men de är platta och jag vill helst ha platta skor. Ballerina skorna blev jag jätte förälskade i., men ska jag köpa silver eller svarta? Sedan har jag inte bestämt vilken av topparna, ytterplaggen, klänningarna  och väskorna jag ska köpa . Hjälp mig med råd, tycker du kanske att jag ska ta några fler av city catwalks förslag istället eller är de här ok?


webbshopping

Dagens outfit

Idag är det dags för en gallerirunda...
Någon ny stil har jag inte hunnit fixa till ännu men det kommer....

kladstil

Restyling by Citycatwalk

Make-over-tips från Citycatwalk

På min födelsedag  i onsdags fick jag svar på min förfrågan om att fräscha upp min klädstil. Kläder som jag "värkligen" gillar. Tack Citycatwalk.

Nedan bild från citycatwalks blogg- läs hela artikeln

http://citycatwalk.blogg.se/310107222359_restyling.html

Restyling by citycatwalk

Restyle myself... please (Hälsostatus efter en månad)

Hälsostatus efter en månad

Håret 
Har inte kommit iväg till frissan för att klippa efter det fina frisyrförslag som cutwalk gav mig. Men det ska bli.... snart.... Sålänge har frisyren blivet bätttre med hjälp av mouse och lite annat men håret är jätte slitet.

Matvanorna
Äter fortfarande som en häst . Kanske äter lite mindre choklad men då blir det "naturgodis" i mängder istället.

Träning
Har bara "gymmat" en gång men ser till att gå på Poweryoga en gång i veckan.  Har yoga bok, video och matta så skulle kunna träna yoga hemma varje dag. Måste ta mig i kragen...

Vardagsmotion

Cyklar till arbetet  10 minuter(nerförsbacke) och 20 minuter hem (uppförsbacke). Sedan är det 30-60 minuters hundpromenad. i mycket långsamt "nosa på allt" takt.

Nu behövs det krafttag och mera tips.....


Än är det ingen större skillnad!!!!

KROPP

Längd 168

Vikt 69 kg
BMI 24,4
Midjemått 95


Styrka
+ starka ben, - svaga armar kan inte göra armhävning

Kondition, uthållighet
+ cyklar och promenerar, - orkar ej löpträna, etc

Smidighet
+ - överböjlig, men ojämnt

Coordination
-kan inte spegelvända rörelser